Blog

Program 

 

Program Monday 16th September 2019

Theater De Veste

8:30 – 9:15Registration
9:30 – 9:45

 

Opening

(15min) Lieven Vandersypen (conference chair)

9:45-11:05Plenaries

K1 (40min) Ronald Hanson

K2 (40min) Yoshihisa Yamamoto

11:05 -11:35Coffee break
11:35-12:35Talks

T1 (20 min) Mutsuko Hatano

T2 (20 min) Alexander Brinkman

T3 (20 min) Keisuke Fujii

12:35 -14:15 Lunch
14:15-14:55Talks

T4 (20 min) Gary Steele

T5 (20 min) Barbara Terhal

14:55-15:40Coffee Break
15:40-16:20Talks

T6 (20 min) Hideo Kosaka

T7 (20 min) Michael Walter

16:20-18:20Poster session with drinks
18:30 – 21:00

 

Dinner buffet 

Dinner talk by Hans Mooij

 

Program Tuesday 17th September 2019 

Pathé Cinema (09.30 – 12.20) & Theater De Veste (12.20-19.00)

9:30-10:50Plenary

K4 (40 min) Seigo Tarucha

K5 (40 min) Leo Kouwenhoven

10:50-11:20Coffee break
11:20-12:20Talks

T8   (20 min) Menno Veldhorst

T9   (20 min) Kae Nemoto

T10 (20 min) Thomas Busch

12:20-14:00Lunch
14:00-14:40Plenary

K6 (40min) Yasunobu Nakamura

14:40-15:20Talks

T11 (20 min) Stephanie Wehner

T12 (20 min) Masaki Oshikawa

15:20-15:40Talk

Status of bilateral Japan-NL and EU-Japan collaborations from a policy perspective (20 min) Jaap Broersen / Freeke Heijman

15:40-16:10Coffee Break
16:10-17:30Talks

T13 (20 min) Wilfred Van der Wiel

T14 (20 min) Yoshiro Takahashi

T15 (20 min) Rene Gerritsma

T16 (20 min) Hidetoshi Nishimori

17:30-17:50P18 (20 min) Uditendu Mukhophadhyay
17:50-18:00Closing remarks by Ryoichi Ishihara
18:00-19:00Drinks

 

Program Wednesday 18th September 2019

Room B218 (QuTech, TU Delft).

8:45 – 9:00Welcome
9:00 – 10:00Independent meetings with coffee
10:00-11:30Labs Tour

Group A

Group B

11:30 -13:00Closing